LA CARTA DE BRAVO

El nostre equip de cuina en el seu afany de recerca i desenvolupament ha elaborat una carta amb receptes tant tradicionals com contemporànies. Plats amb inspiració mediterrània pensats per cuinar amb els millors ingredients del mercat potenciant el sabor de manera natural. Tot el que tastareu a Bravo, està fet aquí, a la nostra cuina i pel nostre excel·lent staff.


ENTRANTS FREDS

Pa de vidre amb tomàquet, oli d´oliva i sal 2.95
Amanida russa amb ventresca de tonyina i pa cruixent 7.95
Totopos casolans amb guacamole i “pico de gall” 7.95
Dips mediterranis (hummus, spicy feta I chrain de remolatxa) amb crudites I pa cruixent. 9.95
Amanida de bunyols de formatge de cabra amb ametlles, mango, tomàquet y vinagreta de mel 8.95
Amanida Cèsar amb pollastre brasejat, cròtons, parmesà i pols de bacon 9.95
Amanida de tomàquets, alvocat a la brasa, ceba vermella, formatge feta, olives negres i alfàbrega 9.95
Tàrtar d´alvocat, tomàquet, formatge de rul·lo de cabra 11.95

ENTRANTS CALENTS

Patates braves amb allioli i oli picant 5.95
Croquetes de gambes “al ajillo” (6 unitats) 6.95
Croquetes de pernil ibèric (6 unitats) 6.95
Pollastre fregit amb panko i salsa de mel i mostassa 7.95
Ous fregits amb xips de patata, pernil ibèric i oli de tòfona 8.95
Calamarsons a la andalusa amb maionesa de xili chipotle 9.95
Tempura de verdures i llagostins spicy 11.95

PASTES Y ARROSOS

Lasanya bolonyesa amb abundant formatge fos 10.95
Rissoto de ceps amb tòfona i parmesà 11.95
Tagliatelle amb carbonara amb tòfona, ou a Baixa temperatura i encenalls de formatge parmesà 11.95
Tagliatelle amb salsa de marisc, llagostins i tomàquetsrostits a la brasa 12.95
Arròs negre melós amb calamarsons cruixents i allioli 12.95
Arròs melós de llagostins i calamarsons 12.95

PIZZAS AL FORN DE PEDRA

Prosciutto e funghi: base de tomàquet, mozzarella, pernil cuit i xampinyons 13.95
Calabresa picant: base de tomaquet, mozzarella, salame picant, pebrot vermell i olives de kalamata 13.95
Bravo: base de tomàquet, mozzarella, pernil cuit, alfàbrega, tomàquet semisec i parmesà. 13.95
A sac de formatges: base de tomàquet, mozzarella, parmesà, formatge de cabra, formatge blau i provolone 14.95
Carbonara tartufata: salsa de tòfona, bacon, ou, xampinyons i parmesà 14.95
De gla: base de tomàquet, pernil ibèric, mozzarella i ou 14.95

PEIXOS

Tataki de tonyina amb alvocat i salsa ponzu 12.95
Orada a la brasa amb puré de patates, verdures i pebrot escalivat 14.95
Bacallà amb pebrots escalivats I allioli de olives negres 14.95
Suprema de salmó a la brasa amb verdures rostides i amaniment mediterrani 14.95

CARNS

Pollastre marinat a la brasa amb allioli i patates rostides amb especies mediterrànies 10.95
Filets de porc a la brasa, patates gratinades amb formatge raclette i salsa de ceps 11.95
Escalopa de pollastre gratinat amb champinyons, salsa de tófona i formatge parmesà 11.95
Entranya a la brasa amb patatas rostides 12.95
Bacon cheese Burger: carn de vaca gallega a la brasa, enciam, tomàquet, bacon, formatge fos y maionesa. 11.95
Burger cheese lover´s: carn de vaca gallega a la brasa, encima, tomàquet, formatge provolone, formatge Monterrey, formatge blau, ceba cruixent y salsa bourbon. 11.95
Costella de porc ibèric marinat amb salsa BBQ, cuinada a la brasa amb patates ratte. 16.95
Entrecot a la brasa amb patates fregides i pebrots escalivats 15.95


POSTRES

Tiramisú clàssic 5.95
Brownie amb salsa de xocolata, gelat de xocolata blanca i nata 5.95
Test de tres xocolates, amb gelat de galeta Oreo 5.95
“Torrija” de brioix amb gelat de vainilla 5.95
Cheese-cake amb gelat de cireres 5.95
Maduixots marinats amb cítrics i nata en dos textures 5.95
Gelats i sorbets: 2 boles amb crumble cruixent 5.25